Mina verktyg :)

Änglareading

Jag förstår att du kan undra vad änglareading är och hur det kan hjälpa dig. När jag fick kontakt med änglarna hade jag så mycket värk, blev stressad för minsta lilla, tappade humöret, hade svårt att sova men var trött jämnt. Ingenting kändes roligt...

När jag började få kontakt med änglarna och mina guider fick jag något som intresserade mig. Jag fick lära mig nya saker om mina möjligheter, om mig själv, om att jag är oändligt älskad och att allting är precis som det ska. Jag fick lära mig att min sjukdom, sjukskrivning och senare arbetslöshet var delar på vägen för att upptäcka vad jag verkligen ville göra med mitt liv. Nu har jag startat mitt drömföretag och jag är så nyfiken på att se hur det ska gå. Jag är även nyfiken på hur jag genom änglareading kan hjälpa dig.

Jag är övertygad om att var och en av oss kan skapa ett liv med mer av vad vi önskar än vad vi inte vill ha. En del kan ta stora kliv direkt men de flesta av oss gör det genom små steg framåt. En del är tvärsäkra på vad de vill och andra vill ha input från någon annan.

Oavsett hur du är som person så vill änglarna, guiderna och alla naturväsen som älvor, sjöjungfrur, enhörningar och drakar hjälpa dig. Det spelar ingen roll om det är i stort eller smått, de finns där för dig.

Änglarna är inte knutna till någon religion. Varenda människa har två skyddsänglar från före de föds till efter de har dött. Samma två följer alltid din själ.
Dessutom finns ärkeänglarna som kan vara på oändligt många platser samtidigt. Om du ber Ärkeängel Mikael om beskydd när det börjar bli lite mörkt på vägen hem, så tar du inte beskydd från någon som är väldigt utsatt på andra sidan jorden. Utöver dessa finns oändligt med änglar som hjälper till med allt möjligt.

När jag hade ischias hade jag svårt att bära och att gå. När det var dags för mig att åka till Falun för att uträtta ärenden, var jag alltid orolig över att inte hitta parkeringsplats tillräckligt nära de platser som jag skulle till. Då började jag be änglarna om hjälp att få bra parkeringsplatser och det funkade varje gång.

Jag vill gärna förmedla änglarnas budskap till dig genom änglareading och hjälpa dig att hitta ditt sätt att ha kontakt med dem. 

Kram Lotta

Hur får jag svar?

Pendel

Som jag har skrivit tidigare så använder jag pendeln mycket i min kommunikation med änglarna. Jag ställer frågor och tolkar deras svar beroende på hur pendeln rör sig.

När den snurrar, både med- och motsols, är svaret positivt. Ju större cirklarna är desto mer positivt. När pendeln rör sig fram och tillbaka, mot mig - från mig, är svaret negativt.

Vi har lite specialare också :) När pendeln rör sig snett mot vänster är svaret "kanske". När den rör sig snett åt höger är svaret "Det behöver du inte veta just nu".

Jag har ju pratat om älvor. Hur vet jag då när de är med och svarar? Jag brukar få en känsla och då ställer jag frågan om de är med och då får jag svar. Jag kan också se det på hur pendeln rör sig. När änglarna svarar positivt är det en cirkel som är större eller mindre. När älvorna svarar positivt rör sig pendeln i ovaler, runt i en cirkel. Om det hade varit en pennspets på pendeln hade mönstret fått formen av en blomma.
Det roligast jag sett var när de blev så excalterade att pendeln hoppade till längst ut på varje "blomblad". Det händer inte så ofta. Ibland kan det bli så att pendeln slår mig lätt mot armen och då rör den sig fram och tillbaka några gånger innan den fortsätter. Det känns som om de vill ha kroppskontakt men också understryka vad de svarar på, beroende på sammanhanget.

Orakel- och tarotkort

Jag har många orakelkort och en del tarotkort. När jag ska dra kort åt mig eller åt någon annan håller jag pendeln över de olika kortlekarna och frågar änglarna vilken de vill dra kort från. Ibland blir det ur en och ibland blir det ur flera.

Från början blandade jag kortleken, tänkte på min fråga, la korten i två högar framför mig, höll pendeln över en hög och frågade om något av mina kort fanns där. Den som det blev nej på la jag åt sidan och den det blev ja på delade jag i två högar igen. Till slut hade jag gått igenom alla korten och hade ett eller flera kort framför mig.

Sedan dess har jag gått ett par kurser och sett en hel del på internet så jag hart lärt mig att dela korten tills ett beter sig annorlunda. Det kan vara att alla andra faller ner som de ska men ett står upp lite, eller det ramlar på golvet. Jag kollar fortfarande med pendeln om det är rätt kort och om det finns något mer kort i leken som är aktuellt.

Jag använder numer båda teknikerna, beroende på känslan.

När korten är plockade, jag har dem fortfarande upp och ner framför mig, frågar jag om de ligger i rätt ordning. Oftast gör de det och därefter frågar jag hur de är ordnade i tiden. Vanligt är att de hör till dåtid, nutid och framtid men det kan lika gärna bli tex  två i nutid och en i framtid.

När jag tittar på korten, ett i taget, har jag frågan i bakhuvudet och noterar vad jag först lägger märke till, det kan vara en färg, ett djur, vad personen/ängeln utstrålar eller gör. Jag noterar också tankar och känlor som kommer till mig. Om kortet inte ger så mycket öppnar jag den tillhörande boken och läser texten. Där kan det vara hela texten eller bara några rader som får mig att gå igång.

Under hela tolkningen ställer jag olika frågor till änglarna och får deras svar genom pendeln.

När jag har gått igenom alla korten gör jag ett sammandrag av tolkningen och knyter ihop säcken, så att säga.