Vilka tjänster erbjuder jag?

Min specialitet är att skriva ner budskapet från dina änglar och guider. De ger mig tankar, känslor, förnimmelser i kroppen och synintryck. När jag sitter här vid min dator och skriver så kommer det till mig lätt och elegant. jag tycker att det är roligt och jag känner att det ger dig ett bestående budskap att gå tillbaka till när du får en ingivelse att göra så.
Ju roligare jag har desto lättare har alla de vackra, kärleksfulla och underbara väsen som vi har omkring oss att komma igenom till mig.

Vill du veta vad de har att säga dig?
Fyll i kontaktformuläret med dina frågor eller funderingar, så svarar jag så fort jag kan. Du kommer då att få betalningsuppgifter så att du kan betala i förväg. När det är gjort börjar jag med ditt budskap.

Tillsammans med änglarna skickar jag dig en massa ljus och kärlek <3 


Dagens fråga
Svar på en fråga. Jag drar 1 kort och kanaliserar dina änglars svar på din fråga. Jag skickar bilder på kortet och på tillhörande text tillsammans med kanaliseringen, på antingen messenger eller på mejl. 100 kr

Brev från änglarna

Du får svar på 5 frågor. Jag drar de kort som dina änglar och guider anser behövs som svar på dessa frågor och som ger dig det du behöver just nu. Jag kanaliserar deras budskap till dig och skriver in hur jag känner deras energier och eventuellt deras namn. De brukar ta chansen att komma till tals eftersom att de så väldigt gärna vill hjälpa dig och få visa dig hur älskad du är.
Jag skriver brevet i ett dokument där jag också lägger in foton på de kort som kom fram samt de texter som hör till korten. Detta skickar jag sedan till dig via messenger eller mejl.  500 kr

Om du vill ha ditt budskap i pappersform i den vanliga posten kostar hanteringen 30 kr plus porto.

Alla priser är inklusive moms.

Jag har F-skattsedel.