Välkommen!

Tack för att du har hittat till min oas. Jag har 4 passioner som jag vill dela med mig av till dig.
Det är Änglareading, Butiken, Fairy Remade & Art och Naturlig Städning. Jag vill ge ett annorlunda och varierande innehåll och hoppas att när du tittar in så hittar du ofta något nytt och intressant. Min önskan är att detta blir en mötesplats som ett café med en spännande butik, bara att var och en håller med eget fika :)
Hjärtligt välkommen,
Lotta

Änglareading

Änglareading ger jag till dig som står vid ett vägskäl i livet, till dig som inte vet hur du ska bryta mönster. Jag kan hjälpa dig som vill må bättre och ha roligt men inte vet hur du ska gå tillväga. Även till dig som bara vill veta vad änglarna vill ge för budskap. Skälen för att be om budskap från änglarna och från dina guider är många och om du vill, så hjälper jag gärna dig.

Butiken

Här säljer jag änglar, älvor, kristaller och andra spirituella varor. 

Fairy Remade & Art

Här kommer du att se ommålade möbler, Fairyboxes, småsaker för att göra Fairygardens med och olika konstverk. Just här är det saker skapade av mig i lust och glädje.

För mig har det kreativa skapandet varit en av vägarna till att hitta balans i mig själv och i mitt mående. Dessutom är det så himla roligt och får tiden att flyga iväg.

Jag drömmer om att ha träffar med skapande verksamhet, tillsammans. Det kan handla om att lära sig olika målningstekniker, att leka med färg och form samt att släppa jante-lagen och ge upp sina inlärda föreställningar vad du kan och inte kan.

Naturlig Städning

De hushållsnära tjänster jag erbjuder är flytt-, stor- och veckostädning, tvättning, strykning samt trädgårdsskötsel. Läs gärna mer här 

Med hjälp av naturliga ingredienser, bland annat bikarbonat, citron och ättika, samt ekologiska produkter som diskmedel och såpa, städar jag din bostad. Resultatet blir skinande rent.

Om du har rätt till RUT-avdrag halveras kostnaden. Läs om RUT här.

Hallå :)

Eftersom My Fairy Lifestyle är nystartat så kommer du att märka att Hemsidan och butiken inte har det innehåll som jag beskrivit här bredvid ... än. 

Sidan är under uppbyggnad och märker du att något ser konstigt ut eller inte funkar som det ska, så är jag väldigt glad om du skickar ett meddelande till mig så att jag kan åtgärda det.

Framförallt Butiken kommer att fyllas på kontinuerligt!

Jag i skogens och solens energier <3

My Fairy Lifestyle har F-skattsedel, med andra ord betalar jag in moms på sålda varor och tjänster plus alla andra avgifter i samband med min lön.