Hej

Vad roligt att du tittar in. Jag är en nybliven företagare, entreprenör, kreatör, änglapratare och mycket annat. 

Under mitt liv som vuxen har jag jobbat med service och omvårdnad. Det har varit i disken på en restaurang, som kioskbiträde, som städerska, vårdbiträde och på förskolor. Till slut utbildade jag mig till förskollärare och jobbade med det i några år. 
Tyvärr visade sig sjukdomen Fibromyalgi och jag fick allt svårare att hålla ihop alla delarna i mitt liv. Med värk och ökad stresskänslighet sänkte jag arbetstiden, blev deltidssjukskriven och till slut sjukskriven på heltid. Efter den perioden slutade jag mitt arbete och tiden för återhämtning började.

När jag fortfarande arbetade började jag måla tavlor. Jag hade på färg som jag strök ut och sedan lät torka. Därefter fyllde jag i konturer och mönster i det jag såg. Det var änglar och hjärtan på varenda tavla.

Under den perioden började jag ställa frågor till en pendel gjord av en synål och tråd. Jag fick svar på mina frågor och det visade sig att det var min guider och mina änglar som svarade. Jag köpte en änglaorakelkortlek och fick ännu mer svar. Jag köpte ju så klart också en riktig pendel.

Redan under den här tiden föddes drömmarna på att ha ett eget företag!

Nu har jag en del verktyg i att hantera sjukdomen, jag har lärt mig mer om mig själv och jag har en tydlig bild av vad jag vill med företaget och med mitt liv.

"Den rena essensen"
"Ängeln håller mitt hjärta"

Bland annat dessa tre tavlor målade jag under den första tiden, innan jag visste att jag hade kontakt med änglarna.

"Hjärtskimmer"