Fraktsätt

Vi skickar med PostNord. Det är spårbara paket och tar 1-2 arbetsdagar att nå ditt närmaste utlämningsställe, efter att My Fairy Lifestyle har skickat det.

OBS! Ditt paket ligger kvar 14 dagar på utlämningsstället.

Din beställning skickas från vårt lager senast 1-2 dagar efter beställningen är registrerad.

Om paketet inte hämtas ut inom 14 dagar skickas det tillbaka till My Fairy Lifestyle. Då förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för frakt, returfrakt och hanteringskostnader till ett belopp av totalt 200 kr.

Valuta

Alla priser anges i SEK, inklusive moms.

Returer

Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i felfritt skick. Varan returneras i sin originalförpackning. Returrätten gäller även om priserna är nedsatta. Kontakta alltid My Fairy Lifestyle innan du returnerar en vara!

När vi packar varan öppnar vi först förpackningen och kontrollerar att varan är hel. 

Vi vill att du bifogar en kopia på din följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står. Bara så att vi vet vad returen gäller.

Du, som kund, ansvarar för att returvaran återkommer till My Fairy Lifestyle i oskadat skick.

Returnera helst varan som rekommenderat brev eller paket. Dessa går att spåra via kolli-ID. Om du väljer att returnera varan utan spårbart kolli-ID och varan inte skulle nå My Fairy Lifestyle, kommer inte återbetalning/byte ske. Varorna är kundens egendom ända till vi fått dem.

Vi gör en återbetalning till dig när vi mottagit och godkänt returen. Det sker på olika sätt beroende på hur du har betalat. Vi berättar mer när du kontaktar oss på myfairylifestyle@gmail.com

Returadressen är:

My Fairy Lifestyle

Yttertänger 27

79026 Enviken

Returadressen finns även angiven på följesedeln. Returporto enligt Postens portotabell betalas av kunden.

Vänligen tillåt 30 dagar för vår och bankernas hantering av ditt ärende.

Reklamation

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss på myfairylifestyle@gmail.com senast inom 7 dagar från det att du har mottagit varan.

Vi skickar dig en ersättningsvara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.

Har varan en synlig transportskada anmäler du skadan direkt till ansvarigt transportföretag, PostNord, och bifogar oss en kopia på mejlet så vi kan följa ärendet.

En vara som skadats på grund av felaktigt handhavande eller yttre våld ersätts ej och vid tvister följer vi den Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Betalsätt

Payson

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se