Naturlig Städning

Jag har länge varit intresserad av att använda naturvänliga alternativ i hemmet och ekologiskt är för mig en självklarhet. I den tjänst jag erbjuder vill jag natuligtvis använda det som jag vet fungerar och det som vi och vår miljö mår bra av.

Flyttstädning

Jag har arbetat med städning i ca 5 år, varav 1,5 år som egen företagare. Det har varit under olika perioder i mitt liv och för olika företag. De områden jag har städat har varit på olika sorters företag, hos familjer, trappstädning, flyttstädningar och med fönstertvätt.

Nu har jag ett nystartat företag, My Fairy Lifestyle, som jag vill fylla med aktiviteter som jag trivs med. Flyttstädningar tycker jag om därför att jag kommer till ett urplockat hem, städar det från golv till tak, besiktar det med kunden och uppdraget är slutfört. Jag gör ett riktigt bra jobb! Jag har aldrig fått en anmärkning, varken när jag har flyttat själv eller när jag har städat åt någon annan.

Jag driver mitt företag så etiskt och naturvänligt som jag kan.

  • Detta innebär att de som arbetar för My Fairy Lifestyle är anställda och att skatt och alla avgifter betalas.
  • Vi använder bara produkter som är natur- och människovänliga.
  • Vi använder så lite engångsprodukter som är möjligt. Trasor och annat tvättas och återanvänds  
  • Vi sopsorterar.
  • Vi samåker så mycket vi kan.
  • My Fairy Lifestyle lämnar en garantitid på 7 dagar. Om du som kund är missnöjd med något återkommer jag och åtgärdar det som vi har missat, utan extra kostnad.

Pris 400 kr per arbetad timme. Om du har rätt till RUT-avdrag halveras priset till 200 kr per arbetad timme. Produkter och material samt moms ingår.

Resekostnader för My Fairy Lifestyle tillkommer med 30 kr per mil. Moms ingår.

Vill du läsa mer om Naturlig Städning så finns all information här.